Prisutdelning Norrlands litteraturpris och släppfest Provins 2/2023

18 juni 2023
Välkommen till Medlefors folkhögskola för prisutdelning och släppfest den 8 juli 19.30!
Kvällen inleds med utdelning av Norrlands litteraturpris 2023 och samtal med de två pristagarna, lett av David Väyrynen från förenings styrelse tillika prisjuryn. Pristagarna är hemliga fram tills prisutdelning. De nominerade hittar du här.
Därefter tar tidskriften Provins vid med släppfest för nr 2/2023 tema ”Vila”. Det blir uppläsningar av Lo Ragnar Lindström, Josefin Şîlan Karlsson och Mikael Yvesand som alla medverkar i numret. Programmet leds av Provins redaktör Elin Persson.
Kvällen är öppen för allmänheten och det är fri entré.
Det går också bra att följa prisutdelningen samt släppfesten digitalt, vi sänder live via Facebook från 19.30.